Posljedice poplava

Ozlijeđeni iz Jablanice: Šest osoba primljeno u mostarske bolnice

Šest osoba primljeno je tijekom jučerašnjeg dana u mostarske bolnice a koje su ozlijeđene u poplavama koje su pogodile područje Jablanice i Konjica.
Vijesti / Flash | 05. 10. 2024. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest osoba primljeno je tijekom jučerašnjeg dana u mostarske bolnice a koje su ozlijeđene u poplavama koje su pogodile područje Jablanice i Konjica. Četiri osobe primljene su u Kantonalnu bolnicu dr. Safet Mujić, a dvije u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Dvije osobe su smještene na Odjelu za intenzivnu njega, radi se o trudnici i dječaku o kojima smo izvještavali ranije, te je kako je potvrđeno za Bljesak.info, njihovo trenutno stanje stabilno.

''Trudnica je nažalost izgubila bebu. I ona i ozlijeđeni dječak su smješteni na intenzivnom odjelu, prerano je još davati neke prognoze, no nadamo se najboljem'', rekli su iz ove bolnice i dodali kako su tijekom jučerašnjeg dana još dvije osobe primljene i smještene na odjel.

U mostarsku bolnicu na Bijelom brijegu primili su dvije osobe iz Jablanice.

''Tijekom noći u CUM Sveučilišne kliničke bolnice Mostar primljene su dvije osobe iz Jablanice, otac(1979.) i kći(2014.), gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede'', potvrđeno je za Bljesak.info.

Otac je zadržan na liječenju u Klinici za kirurgiju, a kći je otpuštena iz bolnice.

Kopirati
Drag cursor here to close