Istraga je u tijeku

Traži se pritvor za troje osumnjičenih zbog zadnje pljačke u Mostaru

Vijesti / Flash | 08. 02. 2015. u 08:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tužiteljica Tanja Marčinko jučer je u zgradi Županijskog tužiteljstva HNŽ-a saslušala uhićene muškarce koji se sumnjiče da su izveli zadnje u nizu razbojstava u Mostaru, kada je opljačkan automat klub Aristokrat u Fejićevoj ulici, te je rekla kako će tražiti od Suda da se trojica osumnjičenih pritvore. Osumnjičeni su Nersad M., Adnan V. te Marijan B.

Podsjetimo, policija je prekjučer krenula s uhićenjima te su priveli nekoliko osumnjičenih za razbojstvo, a na kraju su oni dovedeni pred tužiteljicu koja je jučer za Dnevni list rekla kako će za trojicu tražiti pritvaranje jer smatra da imaju dovoljno dokaza protiv njih.

“Riječ je o troje ljudi, oni se terete za ovu zadnju pljačku u Mostaru, kada je 3. veljače opljačkan automat klub Aristokrat u Fejićevoj ulici”, rekla je Marčinko.

Na pitanja novinara terete li se oni samo za tu pljačku ili i za još neke druge, ova tužiteljica je izjavila: “Zasad se terete samo za to razbojstvo, hoće li policija tražiti vezu s još nekim drugim djelima, to ja ne mogu reći, ali ja mislim da je to zasad to.”

Nismo mogli doznati niti jesu li se uhićeni na saslušanju branili šutnjom ili su, pak, priznavali ili negirali krivnju jer nam je pojašnjeno da su to detalji iz istrage.

Kopirati
Drag cursor here to close