Oglasio se na društvenim mrežama

Helez o napadima iz RS-a i SDA - ''Njihov problem je što nisu dio tala''

Moj posao je da štitim suverenitet i teritorijalni integritet BiH, a to što im se moje aktivnosti ne sviđaju to je njihov problem, kaže Zukan Helez, komentirajući napade iz SDA i RS-a koji su mu upućeni.
Vijesti / Politika | 17. 06. 2024. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar obrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez oglasio se danas, 17. lipnja na društvenim mrežama i poručio da su mu stalni napadi iz RS i SDA najbolji signal da dobro radi svoj posao.

"Prvo je članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović u lažnom i nelegitimnom izvještaju u UN me napadala i prozivala, zatim predsjednik manjeg bh entiteta Milorad Dodik pa moj zamjenik Aleksandar Goganović zatim predstavnici vlasti Srbije te na kraju i opozicija u Federaciji BiH, predstavnici SDA. Također, njihov problem je što više ne upravljaju procesima, nisu dio tala, javna poduzeća nisu više njihova kasica'', rekao je Helez.

Dodaje da stalni napadi i prozivanja predstavnika RS i Srbije, a sad i predstavnika SDA mu i prijaju, jer je, smatra to je najbolji signal da dobro radi i tako ga kaže potiču da još više i snažnije radi.

''Moj posao je da štitim suverenitet i teritorijalni integritet BiH, a to što im se moje aktivnosti ne sviđaju to je njihov problem. Na kraju moram reći da je na političkoj sceni u BiH, nažalost, mnogo toga postavljeno naopako pa tako netko tko je bio u pelenama u ratu uzima sebi za pravo da govori o mom ratnom putu. Netko tko u svojim najboljim i najljepšim godinama nije u stanju proći ni vojnu obuku, govori o obrani države. Prvog dana agresije na našu zemlju sam uzeo pušku, od prvog dana sam bio pripadnik Zelenih beretki, obavljao specijalne zadatke u Armiji RBiH koje nije baš svako mogao te sam na taj period izuzetno ponosan'', rekao je Helez između ostalog.

Predstavnicima SDA poručio je da nema ništa loše biti u opoziciji, pozivajući ih da ne budu opozicija državi i njenim interesima.

''Također, nek se zapitaju na čijoj su strani, čije interese štite, kojim putem idu kada ovako jedinstveno i usklađeno sa predstavnicima vlasti RS i Srbije napadaju na prvog čovjeka obrambenog sistema naše zemlje. PS: Fadil Novalić nije žrtva nikakve montirane afere. On je žrtva vlastitog kriminala i korupcije", poručio je Zukan Helez.

Kopirati
Drag cursor here to close