Uz tambure

Ljuti neprijatelji se zabavljali u Mostaru

Ministri su navodno u jednom restoranu slavili rođendan uz tamburaše...
Vijesti / Politika | 06. 07. 2024. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sjednice Vijeća ministara BiH održane u četvrtak u Mostaru, a na kojoj je usvojen proračun za 2024. godinu, dio ministara se nakon iscrpljujućeg radnog dana navodno uputio u jedan mostarski restoran, gdje su se malo opustili, piše mostarski Dnevni list.

Kako tvrde novine, ministri Zukan Helez, Nenad Nešić i Staša Košarac u jednom su mostarskom restoranu slavili rođendan Nenada Nešića, državnog ministra sigurnosti, a u jednom trenutku zabavljali su ih i tamburaši, koje je veselo društvo naručilo.

''Iako u javnom diskursu pojedini od ovih ministara međusobno rigaju vatru, a njihove stranke SDP kao dio Trojke i SNSD vode konstante verbalne ratove, iza kulisa se zajedno vesele i njeguju prijateljstva'', piše Dnevni list.

Novine podsjećaju kako je Helez u jednoj televizijskoj emisiji ne tako davno govorio protiv slavljenika.

''Što se tiče Nešića, njemu zavisi koliko potegne 'bijelog', tako reaguje. Meni treba logoped da radim s Nešićem, da razumijem šta on kaže. Ako pažljivo pratite, on ima problema. Što se tiče Košarca, on je poslušnik Dodika. To svi znamo u Vijeću ministara, prekine sjednicu kaže mora nazvati Dodika. Tužno je da čovjek tako klekne pred nekoga'', naveo je Helez.

Kopirati
Drag cursor here to close