Spremni?

Počelo je: Evo kako se zagrijavaju za kampanju stranke u Mostaru

Poruke koje su prvih sati kampanje osvanule na društvenim mrežama…
Vijesti / Politika | 06. 09. 2024. u 10:30 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bit će bolje, poruka je koja se svaki put provlači i prežvakava u izbornim kampanjama. Nudi se to i Mostarcima u prvim porukama koje su im pripremile stranke i kandidati za lokalne izbore koji će se održati u listopadu ove godine.

Pročitajte još

Koalicija za Mostar, koju čine SDA, BPS i BH Zeleni, a koji su još ranije najavili kako će ''poseban fokus koalicije biti ustrajavanje na legitimnim zahtjevima vjerskih zajednica'', objavili su kako je Đani Rahmimić, nositelj njihove liste ''Gradonačelnik za sve građane''.

Mostarski ogranak HDZ-a BiH krenuo je s video porukom u kojoj kandidati mašu stranačkim letcima i u kojoj glavnu ulogu igraju aktualni gradonačelnik i nositelj liste Mario Kordić te predsjednik GO HDZ Marko Novak koji poručuju da imaju program ''program za Razvojan, Moderan i Siguran - Grad Mostar''.

Koalicija Grade moj, koju čine DF, NES S BiH te PMP u kampanju je krenula video-porukom Sanela Kajana u kojoj aktualni federalni zastupnik kaže da će interesi građana biti ispred interesa političkih stranaka te najavio borbu protiv ''rastućeg nacional-šovinizma''.

Trojka koju čine SDP BiH, NiP i Naša stranka predstavili su slogan ''Grad koji spaja''.

Hrvatska republikanska stranka najavila je da će kampanju voditi pod sloganom ''Generacija promjene'', a neovisna kandidatkinja Boška Ćavar predstavila je na društvenim mrežama slogan ''Dvorišta djeci, a ne pohlepi''.

Poruke su to koje su prvih sati kampanje osvanule na društvenim mrežama. Ostale stranke i kandidati još se nisu aktivirali ali je sigurno da će ovo biti vrući mjesec pred izbore jer se i prije kampanje u javnosti prepucavalo vrućim temama koje nisu imale veze s gradskim temama nego su spuštale visoku politiku i nacionalna prepucavanja pred javnost.


Kopirati
Drag cursor here to close