Koalicija za Mostar

VIDEO | Rahimić: Trimuša zaslužuje moderan adrenalinski park

Dr. Rahimić ističe da će adrenalinski park donijeti novinu u Mostaru te je izrazio uvjerenje da se ovakav projekat može brzo realizirati, na zadovoljstvo svih građana.
Vijesti / Politika | 26. 09. 2024. u 12:45 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Park-šuma Trimuša predstavlja najveću zelenu zonu u urbanom dijelu Mostara čiji potencijali nisu u potpunosti iskorišteni. Suvremeni način života u gradovima zahtijeva pristupačnost uređenih zelenih površina za aktivni odmor i rekreaciju svih generacija.

Dr. Đani Rahimić ima ogromno teorijsko, projektno i praktično iskustvo u pripremi i realizaciji adrenalinskih parkova koje je spreman da podijeli s gradom kako bi unaprijedio ponudu avanturističkog turizma i pružio nezaboravne doživljaje posjetiteljima.

"Ja sam u svojoj profesionalnoj karijeri izgradio veliki broj adrenalinskih sadržaja u cijeloj Bosni i Hercegovini. Zipline, umjetne stijene za penjanje, adrenalinski parkovi, samo su jedan dio od njih. Sada mi je želja da u Mostaru izgradimo jedan adrenalinski park na lokaciji prekrasne Trimuše, koji će biti isključivo namijenjen za djecu i razvoj njihovih motoričkih vještina", kazao je dr. Rahimić, kandidat Koalicije za Mostar za gradonačelnika Mostara.

Mostar, zbog svoje jedinstvene geomorfologije i urbanog razvoja, ima ograničene zelene površine za rekreaciju u središnjem dijelu grada zbog čega je potrebno unaprijediti zaštitu i poboljšati kvalitetu i kvantitetu sadržaja na Trimuši.

Tijekom posjete ovom lokalitetu, dr. Rahimić je istaknuo da će adrenalinski park donijeti novinu u Mostaru te je izrazio uvjerenje da se ovakav projekt može brzo realizirati, na zadovoljstvo svih građana.

Kopirati
Drag cursor here to close