Narušena sigurnost u RS-u

SDS - Klanovi krenuli u borbu za poslednje mrvice mafijaškog plijena

Zastrašujuće je, i krajnje zabrinjavajuće, da u srcu glavnog grada neko ispali zolju u poslovnu zgradu, koja je vrlo lako mogla završiti i u nekom drugom objektu i odnijeti ljudske živote
Vijesti / Politika | 31. 03. 2018. u 19:57 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Srpska demokratska stranka pozvala je gradske vlasti Banja Luke da zakažu hitnu izvandrednu sjednicu Skupštine Grada zbog, kako su priopćili, ozbiljno narušene sigurnosne situacije u glavnom gradu RS-a „koja je potpuno izmakla kontroli“.

 Od rukovodstva MUPRS-a također očekuju da hitno rasvijetle sva ubojstva od onog Milana Vukelića do poslednjeg – ubojstva Davida Dragičevića, kao i da javnost obavijesti ko je i po čijem nalogu ispalio zolju na poslovnu zgradu, ili da podnesu ostavke i svoje pozicije prepuste ljudima ''koji neće ugrožavati sigurnost građana RS''.

 ''Zastrašujuće je, i krajnje zabrinjavajuće, da u srcu glavnog grada neko ispali zolju u poslovnu zgradu, koja je vrlo lako mogla završiti i u nekom drugom objektu i odnijeti ljudske živote, a da danas na nogama nisu svi nosioci vlasti. Ovakav teroristički čin nije viđen na tlu regiona i Europe. Nažalost, on govori da je sigurnost svih u RS ozbiljno ugrožena, jer su klanovi krenuli u borbu za poslednje mrvice mafijaškog plijena. Zar narod u Srpskoj treba da gine zbog njihovog novca'', navodi se u priopćenju SDS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close