Ni to nemamo

Stigao papir za glasačke listiće

Okvirni sporazum za nabavu usluga tiskanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine dodijeljen je ponuditelju C.P.A. d.o.o.
Vijesti / Politika | 09. 08. 2024. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je preko graničnog prijelaza u Bosanskom Brodu u Bosnu i Hercegovinu iz Slovenije transportiran papir za tiskanje glasačkih listića za Lokalne izbore u BiH koji će se održati 6. listopada 2024. godine, objavilo je Središnje izborno povjerenstvo.

Papir za tiskanje glasačkih listića, raspoređen u četiri kamiona, je uz policijsku pratnju, uz pratnju osiguranja kompanije C.P.A. d.o.o. i pratnju Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, transportiran u Kalesiju do kompanije koja će tiskati glasačke listiće.

Podsjećamo, Okvirni sporazum za nabavu usluga tiskanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine dodijeljen je ponuditelju C.P.A. d.o.o. u iznosu 1.369.999,00 KM bez PDV-a, odnosno 1.602.898,83 KM s PDV-om.

Tiskanje glasačkih listića bi prema operativnom planu trebalo početi idućeg tjedna i tiskat će se i pakirati prvo glasački paketi za birače koji glasuju putem pošte iz inozemstva.

Kopirati
Drag cursor here to close