Isprobao sprave

VIDEO | Milorad Dodik u odijelu vježbao u teretani

Milorad Dodik je isprobao sprave u teretani koja će se nalaziti u sklopu Banjsko-rekreacijskog centra Srpske Toplice koja će se uskoro i otvoriti.
Vijesti / Politika | 23. 07. 2024. u 19:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je u utorak kako će Banjsko rekreacijski centar Srpske Toplice biti simbol Banja Luke.

Naime, Banjsko-rekreacijski centar s radom bi trebao početo za dva do četiri mjeseca, a otvaranjem ovog centra Republika Srpska jača svoje banjske kapacitete.

"Drago mi je da ovdje postoji osoblje koje će se u potpunosti pobrinuti da sve bude kako treba. Uložen je ozbiljan napor da se dovede u ovo stanje. Drago mi je što će Banjalučani imati priliku koristiti bazen koji će biti posebnog tipa", poručio je Dodik na Platformi X.

Iskoristio je Dodik priliku te je isprobao sprave u teretani koja će se nalaziti u sklopu objekta i za koju je rekao kako "ima sve što je potrebno".

"Prava profesionalna teretana koja će koristiti za trening vrhunskih sportaša i mislim da će to koristiti mnogi sportski klubovi u Banja Luci", kazao je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close