Preko 800 žena

Zajednica žena HDZ BiH Mostar održala tradicionalnu donatorsku večer

Na tradicionalnoj donatorskoj večeri koju organizira GO Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH Mostar nazočilo je preko 800 žena u salonu Venera. I ovog puta prikupljena su značajna financijska sredstva.
Vijesti / Politika | 02. 10. 2024. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Gradskog odbora Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH Mostar, u utorak večer je u svadbenom salonu Venera održana tradicionalna donatorska večera na kojoj je preko 800 žena, članica HDZ-a BiH i simpatizerki prikupilo značajna novčana sredstva za Klinički odsjek za hematologiju i onkologiju Klinike za dječje bolesti SKB Mostar.

Nazočnima na večeri, koja se održava u godini kada Zajednica obilježeva šesnaestu obljetnicu utemeljenja obratili su se: Marijana Rajič, predsjednica Zajednice žena HDZ BiH Grada Mostara, Ana Andrić, predsjednica Zajednica žena HDZ BiH i prim. dr. Borko Rajič, pedijatar hematoonkolog u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Foto: PR / Donatorska večer u Mostaru

''Možemo biti ponosne na zajednički uspjeh, podršku i snagu žena i na poruku koju večeras svi zajedno šaljemo'', istaknula je predsjednica Rajič.

U glazbenom dijelu programa nastupila je skupina Laguna a program je vodila Sanja Pehar. Brojni sponzori i podupiratelji za sve gošće večeri osigurali su vrijedne nagrade na održanoj tomboli.

Bonus video:

Video: PRIJE #ufc IMAM JOS JEDAN SAN - ERKO JUN | CANCAST Podcast
Kopirati
Drag cursor here to close