Istraga

Gdje je tijelo Danke Ilić? Osumnjičeni želi novo saslušanje

Novo saslušanje je zakazano na molbu osumnjičenog, koji je u tužiteljsvu nakon uhićenja priznao da su on i S. J. djevojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i tijelo bacili na deponiju.
Vijesti / Svijet | 11. 07. 2024. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru danas bi po drugi put trebalo biti saslušan D. D., jedan od osumnjičenih za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić.

Novo saslušanje je zakazano na molbu osumnjičenog, koji je u tužiteljsvu nakon uhićenja priznao da su on i S. J. djevojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i tijelo bacili na deponiju.

On bi u trebalo da danas u 10 sati bude priveden u tužiteljstvo.

Drugi osumnjičeni za ovaj zločin, S. J. je, nedavno na ponovoljenom saslušanju negirao ubojstvo djevojčice, dok se nakon uhićenja branio šutnjom.

Pored D. D. i S. J, u ovom slučaju je osumnjičen i otac D. D. zbog sumnje da je pomogao sinu da premjesti tijelo djevojčice.

D. D. i S. J. se nalaze u pritvoru, dok je R. D, otac osumnjičenog D. D. nedavno pušten da se brani sa slobode.

Rođeni brat D. D, D. D. preminuo je 7. travnja u prostorijama Policijske uprave u Boru tijekom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhitila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njezino tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno, prenosi "b92".

Kopirati
Drag cursor here to close