Teške riječi

Trump o Kamali Harris: Ona je još gora od Bidena

"Ona je užasna, ona je još gora od Bidena", rekao je Trump na skupu održanom u gradu St. Cloud u Minnesoti, javlja CNN.
Vijesti / Svijet | 28. 07. 2024. u 11:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši predsjednik SAD-a i republikanski kandidat na predsjedničkim izborima Donald Trump rekao je da je Kamala Harris, najizvjesnija demokratska kandidatkinja na izborima, "još gora" od predsjednika Joea Bidena, nazvavši je "najnekompetentnijom, najnepopularnijom, najviše ljevičarskom potpredsjednicom u američkoj povijesti", prenosi Al Jazeera Balkans.

"Ona je užasna, ona je još gora od Bidena", rekao je Trump na skupu održanom u gradu St. Cloud u Minnesoti, javlja CNN.

Trump je usporedio Bidena sa borcem koji je "dobio dobre batine", pa je povučen iz borbe.

"On gubi, pa su ga onda povukli iz borbe i doveli novog borca. Sada imamo novu žrtvu, Kamalu. Iskreno govoreći: ona je radikalni ljevičar", kazao je Trump, ponavljajući optužbe da su demokrate "izvele puč" kada se Biden povukao i dao podršku Harris.

Trump se referirao na ranije opaske svog kandidata za potpredsjednika, senatora JD Vancea, osudivši politički učinak Harris riječima da je ona kao državna tužiteljica Kalifornije "uništila San Francisco".

"Kada dođe poludjeli liberal kao što je Kamala Harris, američki san je mrtav", rekao je Trump na skupu u Minnesoti.

On je kritizirao Harris i po pitanjima politike abortusa, klimatskih promjena, posjedovanja oružja, inflacije, a posebno se osvrnuo na to kako je loše obavila zadatak vezan za iskorjenjivanje glavnih uzroka migracije.

Izborni štab Kamale Harris je, ubrzo nakon što je Trump završio govor u Minnesoti, objavio priopćenje u kojem je oštro osudio Trumpa, nazvavši ga "ogorčenim 78-godišnjim osuđenim prijestupnikom".

Kopirati
Drag cursor here to close