Mostar

49 stručnjaka iz IT sektora spremno za tržište rada

Svi kandidati su prošli obuku u trajanju od tri mjeseca, tijekom koje su stekli neophodne certifikate i praktično iskustvo.
Gospodarstvo / Posao | 04. 09. 2024. u 12:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Asocijacija za ekonomski razvoj REDAH, u suradnji s Gradom Mostarom, Sveučilištem u Mostaru, IT Odjelom d.o.o. Mostar i Službom za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), uspješno je završila obuku 49 stručnjaka u okviru projekta "Podrška mladim u zapošljavanju u IT sektoru".

Svi kandidati su prošli obuku u trajanju od tri mjeseca, tijekom koje su stekli neophodne certifikate i praktično iskustvo.

Ova obuka ih je pripremila da odmah preuzmu odgovorne pozicije u kompanijama i doprinesu njihovom rastu i uspjehu.

Poslodavci imaju jedinstvenu priliku zaposliti vrhunske certificirane stručnjake iz tri ključne IT oblasti i to digitalni marketing: 25 stručnjaka spremnih unaprijediti online prisutnost i strategiju; QA testiranje: 15 profesionalaca sa svim potrebnim vještinama za osiguranje kvalitete proizvoda i usluga; WordPress: 9 talentiranih stručnjaka za izradu i optimizaciju web stranica, naveli su iz REDAH-a.

Iz REDAH-a su pozvali zainteresirane poslodavce da kontaktiraju Agenciju kako bi dobili više informacija i pronašli savršenog kandidata za svoje potrebe.

Kopirati
Drag cursor here to close