Kompletna podrška za zapošljavanje

Prilika za osobe sa invaliditetom - Plaćena praksa u trajanju od 6 mjeseci u Hercegovini

Udruženje mladih RUŽIČNJAK poziva sve osobe sa invaliditetom u dobi od 16 do 64 godine da se prijave na projekt koji pruža mogućnosti za plaćenu praksu od 6 mjeseci.
Gospodarstvo / Posao | 13. 09. 2024. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje mladih ''Ružičnjaka - Los Rosalesa'' uz podršku Europske unije, Švedske i Međunarodne organizacije rada, realizira projekt "Ružičnjak" koji ima za cilj povećavanje održivih prilika za zaposlenje osoba sa invaliditetom od 16 do 64 godine.

Projekat ''Ružičnjak'' u partnerstvu implementiraju Udruženje mladih Ružičnjaka - Los Rosales", Služba za zapošljavanje HNK/Ž, JU Centar 'Los Rosales', LINK Poduzetnički centar, MM d.o.o. Mostar, Lokalna razvojna agencija Prozor, Most M d.o.o. Jablanica i JU Centar za socijalni rad Mostar. Projekat se provodi u okviru programa 'EUzaZapošljavanje' koji finansiraju Evropska unija i Švedska, a realizuje Međunarodna organizacija rada u Bosni i Hercegovini, a ima za cilj poboljšanje socio-ekonomske situacije i uslova života u Bosni i Hercegovini.



Udruženje mladih RUŽIČNJAK poziva sve osobe sa invaliditetom u dobi od 16 do 64 godine da se prijave na projekt koji pruža mogućnosti za plaćenu praksu od 6 mjeseci.

Projekat je osmišljen da pomogne u razvoju profesionalnih vještina, kako biste pronašli stabilan posao.

Kroz napredne usluge karijernog vođenja, obuke na radnom mjestu, te procjenu  individualnih kompetencija, ovaj projekat omogućava da se osobe s invaliditetom bolje pripreme za buduće izazove.

''Ukoliko želite da se zaposlite, ovo je prilika koja vam može otvoriti nova vrata i osigurati dugoročnu stabilnost. Udruženje mladih ''Ružičnjaka – Los Rosalesa'' u suradnji s partnerima, teži poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom kroz osnaživanje i pružanje potrebnih resursa za njihovu integraciju na tržište rada'', navodi se u priopćenju.

Projekt se provodi na području Prozor – Rame, Jablanice, Konjica i Mostara.

''Otvorite vrata ka uspješnoj karijeri i ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Prijavite se putem  online formulara i iskoristite sve benefite koje projekt nudi'', poručuju iz Ružičnjaka, dodajući da više informacija zainteresirani mogu pronaći na web stranici www.ruzicnjak-mostar.com

''Postanite dio inicijative koja vam može osigurati uspješnu karijeru!'', navode.

 

Kopirati
Drag cursor here to close