Monika Raič

Čapljinki prestižna Business Women Awards nagrada za beauty studio

Na svečanoj ceremoniji održanoj u Beogradu, Moniki je uručena prestižna nagrada Business Woman Awards 2024.
Gospodarstvo / Promo | 17. 09. 2024. u 11:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljinka Monika Raič, vlasnica kozmetičkog salona Beauty by Mona, dobila je značajno priznanje za svoj dugogodišnji rad i uspjeh u svijetu poduzetništva.

Na svečanoj ceremoniji održanoj sinoć u Beogradu, Moniki je uručena prestižna nagrada Business Woman Awards 2024., koja se dodjeljuje poduzetnicama koje svojim djelovanjem doprinose razvoju i unapređenju ekonomije, poduzetništva i društva u cjelini.

Monika Raič, rođena 1994. godine u Čapljini, nakon završetka studija međunarodnih odnosa i diplomacije, odlučila je pokrenuti vlastiti posao u svom rodnom gradu.

Njezin kozmetički salon Beauty by Mona ubrzo je postao sinonim za kvalitetu i profesionalnost, te je stekao reputaciju kao jedno od najposjećenijih mjesta za njegu i uljepšavanje u regiji.

Svojim inovativnim pristupom i posvećenošću klijentima, Monika je osigurala kontinuirani rast svog poslovanja, unatoč izazovima s kojima se suočava lokalno gospodarstvo.

Dodjela nagrade Business Woman Awards organizirana je s ciljem promocije uspješnih poduzetnica koje svojim radom ne samo da ostvaruju poslovne uspjehe, već i doprinose sveukupnom društvenom napretku.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli (@beauty.bymona)

Posebnost ovog priznanja je što okuplja žene iz raznih područja poslovanja, od uslužnih djelatnosti, preko industrije, do inovativnih tehnoloških sektora, čime se nastoji ukazati na raznolikost i snagu ženskog poduzetništva.

"Ova nagrada za mene znači mnogo, ne samo kao priznanje za dosadašnji rad, nego i kao motivacija za budućnost. Uspjeh ne dolazi preko noći, već je rezultat truda, upornosti i ljubavi prema poslu", izjavila je Monika Raič nakon preuzimanja nagrade.

Manifestacija Business Woman Awards prepoznata je kao jedna od najvažnijih platformi za afirmaciju žena u biznisu, te služi kao inspiracija budućim generacijama poduzetnica. Monika Raič sada se pridružuje elitnoj grupi nagrađenih, koje su svojim primjerom pokazale da su predanost i vizija ključ uspjeha.

Čapljina može biti ponosna na još jedan uspjeh svoje sugrađanke, koja svojim radom dokazuje da se i iz manjih sredina može postići veliki uspjeh na regionalnoj i međunarodnoj sceni.

Kopirati
Drag cursor here to close