I obrnuto

Avantura u Mostaru: Kako doći od točke A do točke B? Pitamo za umirovljenika i njegovu suprugu

Svoju borbu umirovljenik u Mostaru ilustrirao je i fotografijom na naš redakcijski mail, i koja je, složit ćete se, jedna od onih koje se vodi na mnogim poljima ovog grada.
Gospodarstvo / Ulaganja | 15. 07. 2024. u 11:34 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Neka posijeku drvo. Kad je sve naopako, ne treba nam ni ono'', govori nam mostarski umirovljenik koji je svakodnevno, u svojevrsnoj 'bori s vjetrenjačama' koja se odvija u Ulici Adema Buće u Mostaru.

Svoju borbu je ilustrirao i fotografijom na naš redakcijski mail, i koja je, složit ćete se, jedna od onih koje se vodi na mnogim poljima ovog grada.

''Prema posljednjem planu s jedne strane su nam postavili parking mjesto, a s druge strane su stolice i stolovi ugostiteljskog objekta. Ne znam tko tu krši propise, tko ima a tko nema dozvole, no ono što je sigurno da supruga i ja, obzirom da živimo u blizini i koristimo ovaj dio puta svakodnevno, ovuda proći ne možemo. Isto važi i za roditelje s djecom, bebama u kolicima i sve koji koriste ovaj dio puta'', požalio nam se umirovljenik.

U potrazi za rješenjem apelirao je i nadležnim službama Grada, no do sada ističe one nisu dovele do nikakve promjene.

Obratio se s toga i nama, u nadi da će, uhvaćena fotografija, od tisuću riječi koje govori, dovesti i do onih koje bi njemu i njegovoj supruzi, omogućile neometan put do kuće. I obrnuto.

 

Kopirati
Drag cursor here to close