Poveznica s M-17

Novi most preko Neretve: Ključni projekt za Čapljinu

Idejni projekt već je završen i pruža uvid u budući izgled mosta, koji će se nalaziti u neposrednoj blizini starog mosta, na sjevernom ulazu u grad
Gospodarstvo / Ulaganja | 01. 10. 2024. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Čapljina uskoro će dobiti novi most preko Neretve, projekt koji je rezultat suradnje između Grada Čapljine, JP Ceste Federacije BiH i izvođača radova.

Ovaj značajan infrastrukturni projekt definirat će se kroz sporazum o prijateljskom okruženju i obuhvaća izradu projektne dokumentacije, uključujući idejni i glavni projekt.

Idejni projekt već je završen i pruža uvid u budući izgled mosta, koji će se nalaziti u neposrednoj blizini starog mosta, na sjevernom ulazu u grad. Novi most, s dvije prometne trake, predstavlja ključnu poveznicu s magistralnim putem M17, čime će značajno olakšati promet i doprinositi razvoju lokalne zajednice.

Ovaj projekt ne samo da će unaprijediti prometnu infrastrukturu, već će i potaknuti gospodarski razvoj Čapljine, omogućujući lakši pristup drugim dijelovima zemlje. S obzirom na važnost ovog projekta, očekuje se da će donijeti brojne benefite stanovnicima i posjetiteljima grada, prenosi portal Đaka City.

Kopirati
Drag cursor here to close