Ponovno

Meghan i Harry najavili seriju i razljutili obožavatelje

Samo nekoliko sati nakon Kateine objave Netflix je objavio najavu novog dokumentarca Meghan Markle i princa Harryja.
Kultura / Film TV | 10. 09. 2024. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kate Middleton u ponedjeljak u popodnevnim satima objavila da je završila s kemoterapijom, a potez Meghan Markle i princa Harryja nakon toga mnoge je razljutio.

Samo nekoliko sati nakon Kateine objave Netflix je objavio najavu novog dokumentarca Meghan Markle i princa Harryja.

Par je sa streaming servisom potpisao ugovor od 100 milijuna dolara 2020. godine, a sada su objavljene fotografije nove dokumentarne serije pod nazivom POLO.

Kao i s dokumentarcem Harry i Meghan, iza serije POLO stoji njihova produkcijska tvrtka Archewell Production, prenosi Index.hr

"POLO je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog svijeta sporta. Od Archewell Productionsa i Boardwalk Picturesa, premijerno ovog prosinca samo na Netflixu", stoji u službenoj najavi.

Po komentarima ispod objave jasno je da mnogi zamjeraju paru i Netflixu što su ovo najavili kratko nakon što je Kate objavila novosti o svom zdravstvenom stanju.

"Objavite ovo baš kad Kate objavi video o završetku svoje kemoterapije. Netflix je očajan, baš kao i kraljevići s Temua", "Kakve su šanse da je ovo objavljeno baš nakon Kateinog predivnog videa? Vas nikad nije sramota, baš ste predvidljivi", "Odvratno je ovo što ste napravili. Nemate suosjećanja", "Je li Archewell inzistirao na tome da ovu besmislenu najavu objavite tri mjeseca ranije jer je princeza od Walesa ranije podijelila svoje novosti?" neki su od komentara.

Podsjetimo, princeza od Walesa objavila je da je završila tretmane kemoterapije.

Kopirati
Drag cursor here to close