Wow

Haljina Meghan Markle koju druge vojvotkinje vjerojatno ne bi nosile

Vojvotkinja od Sussexa za ovu je priliku odabrala maksi haljinu s Navajo uzorkom u ružičastim i tamnocrvenim nijansama koje sjajno pristaju njezinoj puti.
Lifestyle / Moda | 16. 08. 2024. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meghan Markle s princem Harryjem u službenoj je posjeti Kolumbiji. Već prvoga dana zablistala je u prekrasnoj haljini koja je privukla pažnju modnih stručnjaka.

Meghan Markle stigla je sa suprugom u Bogotu na poziv kolumbijske dopredsjednice Francije Márquez.

U čast njihovog dolaska upriličena je svečana ceremonija u centru Delia Zapata National Arts u glavnom gradu Kolumbije, piše Zadovoljna.hr

Vojvotkinja od Sussexa za ovu je priliku odabrala maksi haljinu s Navajo uzorkom u ružičastim i tamnocrvenim nijansama koje sjajno pristaju njezinoj puti.

Riječ je o modelu s tankim naramenicama, dubokim prorezom na predjelu noga i cut-out detaljem na torzu u kakvoj se vojvotkinje nikad ne vide.

Bivša holivudska glumica odala je počast ovoj južnoameričkoj državi noseći model kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz čije kreacije i inače obožava nositi u svečanim prilikama.

Ortzinu haljinu sparila je s natikačama s visokom potpeticom Jimmyja Chooa, Cartierovim satom te s nekoliko upečatljivih zlatnih komada nakita.

Meghan Markle i princ Harry prvi dan posjete u Kolumbiji proveli su na primanju kod dopredjednice Francije Márquez, ali i družeći se s tinejdžerima u lokalnoj školi razgovarajući o digitalnoj odgovornosti i učinku koje društvene mreže imaju na život mladih.

Umjesto klasičnog odijela Meghan je nosila poslovni prsluk i odgovarajuće hlače u tamnoplavoj boji brenda Veronica Beard, a koje su na suptilan način naglasile njezinu ženstvenu figuru. Dopunila ih je elegantnim štiklama s potpisom Manola Blahnika.

Kopirati
Drag cursor here to close