Napokon

Stiže posljednja sezona 'Sluškinjine priče'

Šesta sezona trebala bi biti premijerno prikazana u proljeće 2025., otprilike dvije i pol godine nakon finala pete sezone koji je premijerno prikazan 9. studenog 2022. godine.
Kultura / Film TV | 10. 09. 2024. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hulu nas je za kraj proteklog tjedna počastio fotografijom glumice Elisabeth Moss kako drži klapu s prvog dana snimanja šeste i ujedno posljednje sezone serije 'Sluškinjina priča' prema kojoj je vidljivo da je snimanje napokon krenulo 3. rujna, ali i da je upravo Elisabeth ta koja potpisuje režiju prve epizode, nakon što je uspješno režirala šest epizoda u četvrtoj i petoj sezoni.

Šesta sezona 

Kako je najavljeno, šesta sezona trebala bi biti premijerno prikazana u proljeće 2025., otprilike dvije i pol godine nakon finala pete sezone koji je premijerno prikazan 9. studenog 2022. godine.

Iako je posljednja sezona na male ekrane već trebala stići i trebala krenuti sa snimanjem još prošle jeseni i ona je bila odgođena kao i mnogi drugi projekti usred velikog hoywoodskog štrajka, a usklađivanje obaveza i rasporeda glumaca dodatno je pomaknulo početak snimanja.

Podsjetimo, peta sezona sa sobom je donijela veoma zanimljiv zaplet jer su June (Elisabeth Moss) i ostale izbjeglice iz represivnog Gileada odlučile pobjeći iz Toronta, u nadi da će pronaći siguran prolaz od Kanade do Havaja koji su još uvijek dio Sjedinjenih Američkih Država.

Očekivano, mnogi su se gledatelji zapitali u kojem će se smjeru posljednja sezona nastaviti razvijati odnosno kako spomenuti pokušaj bijega završava, a glavni scenarist serije Bruce Miller obožavatelje je umirio rekaviši da se ne trebaju previše bojati za Juneinu sudbinu i da serija i postoji zato što je June preživjela.

Nastavak 

Serija je povijesno svjedočanstvo o svijetu koji je nastao i zabilježeno je samo zato što ga je June snimila, prenosi Miss7.hr

Dakle, June mora preživjeti jer je de facto ona razlog zbog čega je cijeli svijet dobio priliku čuti njezinu priču.

Bruce Miller ostaje izvršni producent i u posljednjoj sezoni, iako je odstupio s mjesta glavnog scenarista i to kako bi se posvetio seriji 'The Testaments', nastavku 'Sluškinjine priče' koji se također temelji na romanu Margaret Atwood, a koji donosi pogled na ovu priču iz perspektive tri žene povezane s Gileadom - mlade žene koja je odrasla u Gileadu, mlade Kanađanke koja doznaje da je rođena u Gileadu te tete Lydije, jedne od najomraženijih likova, kako u romanu, tako i u seriji.

Zasad još nije poznato kada bi potonja trebala ugledati svjetlo dana, no u svakom je slučaju baš kao i posljednju sezonu 'Sluškinjine priče' jedva čekamo!

Kopirati
Drag cursor here to close