Škoda

Hercegovina Auto i FLUM: Partnerstvo koje vozi umjetnost naprijed

Ove godine je za potrebe FLUM-a službeno partner vozilo osigurala firma ''Hercegovina Auto d.d Mostar''. Na korištenje su im ustupljena dva vozila marke Škoda.
Kultura / Kazalište | 25. 09. 2024. u 21:29 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetski lutkari ovih dana u Mostaru uživaju u sjajnim lutkarskim danima na Festivalu lutkarske umjetnosti FLUM 2024., a osim što upijaju zlatne septembarske zrake mostarskog sunca i prate odličan program festivala, imaju i brojne druge pogodnosti koje su im omogućili prijatelji FLUM-a.

Tako je ove godine za potrebe FLUM-a službeno partner vozilo osigurala firma ''Hercegovina Auto d.d Mostar''. Na korištenje su im ustupljena dva vozila marke Škoda. Radi se o modelima Škoda Superb i Škoda Kamiq.

Uz Hercegovina Auto posao je lakši i prijatniji

Boravak oko 200 gostiju iz svih krajeva svijeta tokom pet festivalskih dana podrazumijeva i dobru organizaciju i koordinaciju, što nije uvijek lagan posao. Zato dva Škodina automobila itekako olakšavaju posao organizatorima FLUM-a.

''Organizirati lutkarski festival s ljudima koji dolaze iz raznih dijelova svijeta, s različitih kontinenata je zahtjevan posao. Često u isto vrijeme morate biti na više lokacija, što je teško izvedivo ukoliko nemate i adekvatna prevozna sredstva. Zahvaljući 'Hercegovina Auto Mostar' i dva Škodina automobila koja koristimo za vrijeme FLUM-a, posao nam je lakši i prijatnij, a boravak našim gostima u Mostaru učinili su ljepšim i udobnijim'', kazao je direktor Pozorišta lutaka Mostar Edin Kmetaš.

Prvi čovjek PLM je izrazio nadu za nastavkom suradnje u budućnosti, obzirom da se radi o renomiranoj firmi iz oblasti auto industrije.

Iz Hercegovina Auto Mostar pak poručuju kako je zadovoljstvo raditi s ljudima koji imaju viziju, kvalitet i dosljednost. Jer upravo su takvi i njihovi automobili.

PR  / FLUM: službena partner vozila Škoda

Udobnost putovanja sa Škodom

''Podrškom festivalu FLUM želimo da se njihovi gosti osjećaju dobrodošlo i udobno u Škodinim automobilima. Kvalitet naših vozila ekvivalentan je kvalitetu programa i sadržaja koji su pripremili organizatori festivala, te u tom smislu kompanija će uvijek podržati beskompromisni kvalitet i promociju umjetnosti što doprinosi jedinstvenom umjetničkom doživljaju u Mostaru'', poručili su iz Društva ''Hercegovina Auto d.d Mostar''.

Kako su kazali, model Škoda Superb može ispuniti i najstrožije zahtjeve u pogledu izgleda, opreme i kvalitete, dok Škoda Kamiq se nalazi među najsigurnijim vozilima u svojim segmentima. Šarm i kvalitet u jednom, upravo dvije riječi koje opisuju i FLUM 2024.

Inače, Hercegovina Auto Mostar osnovana 1948 godine. Do 1992. godine firma je bila prepoznatljiv brend u oblasti automobilske industrije, te važna karika u prodajno-servisnom segmentu za putnička i teretna vozila marki: Crvena Zvezda, Fap, Tam, Taz i drugih. Od 1997. godine Hercegovina Auto postaje prodajno-servisni partner za brend Škoda.

''Ponosno možemo istaći da smo iste godine postali prvi prodajno-servisni partner za područje Bosne i Hercegovine'', poručili su iz Društva ''Hercegovina Auto d.d Mostar''.

Danas Hercegovina-Auto d.d. posluje kao multi brend kompanija, u okviru koje zastupa brendove: Škoda, Seat, CF Moto. Važan dio uslužne djelatnosti u okviru autoindustrije je rent a car sektor te usluga dugoročnog najma vozila (full fleet leasing).

Kopirati
Drag cursor here to close