Stolac

SMART Fest otvara Maca i hit komedija ''Kakva ti je žena, takav ti je život''

Osmo izdanje festivala otvorit će predstava ''Moj prijatelj Bumbi'' Lutkarskog kazališta Mostar, koja će se održati u Kulturnom centru Stolac.
Lifestyle / Flash | 06. 06. 2024. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stolac Music and Arts Fest (SMART Fest) započinje u četvrtak u 17 sati, donoseći raznolik program za sve uzraste.

Osmo izdanje festivala otvorit će predstava ''Moj prijatelj Bumbi'' Lutkarskog kazališta Mostar, koja će se održati u Kulturnom centru Stolac. Ova topla priča o odrastanju, mašti i bezuvjetnoj ljubavi pružit će mališanima, ali i njihovim roditeljima, pregršt smijeha i zabave. Ulaz na predstavu je besplatan.

Večernji dio programa donosi hit komediju ''Kakva ti je žena, takav ti je život'' Dragana Marinkovića Mace, koja će se izvesti u 21 sat u Kulturnom centru Stolac.

Ova predstava, koja oduševljava publiku diljem regije, istražuje moderne muško-ženske odnose kroz humor i satiru. Zbog velikog interesa, ulaznice su gotovo rasprodane, a preostala mjesta možete provjeriti putem Entrio sustava.

Finalna večer SMART Festa, u subotu 8. lipnja, donosi bogat koncertni program.

Na pozornici će nastupiti mladi talentirani glazbenik Adi Šoše sa svojim AL Music Bandom. Šoše će izvesti svoje popularne hitove poput ''Najljepši cvijet'', ''Pusto ostrvo'', ''Zabranjena riječ'' te brojne druge. Nakon Šoše, atmosferu će dodatno zagrijati bend Zoster, koji će publici predstaviti svoj novi album ''Najgori'', ali izvesti i svima dobro poznate hitove kao što su ''Ko je jamio'', ''Banana Stejt'' i ''Utopija''. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Zoster (@zosterband)

Ulaznice za koncertnu večer možete osigurati online putem Entrio sustava ili u EXC mjenjačnicama u Hercegovini (Mostar: Mepas Mall i Plaza, Čitluk: Gallery Mall).

Ulaznice će biti dostupne i na ulazu, a koncert će se održati u središtu grada, uz predivnu Bregavu. Ulaznice kupljene online mogu se prikazati na mobilnom telefonu prilikom ulaska na festival, bez potrebe za printanjem.

Za više informacija i novosti pratite na društvenim mrežama i posjetite službenu web stranicu festivala.

Kopirati
Drag cursor here to close