Vrijeme pred nama

U BiH danas sunčano, ponegdje mogući lokalni pljuskovi

Kratkotrajni lokalni pljuskovi su najizgledniji u središnjim i istočnim područjima Bosne i na istoku i jugoistoku Hercegovine.
Lifestyle / Flash | 29. 08. 2024. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, priopćio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH, prenosi Anadolu.

Kratkotrajni lokalni pljuskovi su najizgledniji u središnjim i istočnim područjima Bosne i na istoku i jugoistoku Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36 stupnjeva.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura zraka oko 31 stupanj.

U petak će preovladavati sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost. U drugom dijelu dana rijedak lokalni pljusak je moguć u središnjim i istočnim područjima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19 stupanja Celzijusovih, na jugu zemlje do 25. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36 stupnjeva.

U subotu pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19 stupnjeva, na jugu zemlje do 24. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36 stupnjava.

U nedjelju pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19 stupnjeva, na jugu zemlje do 24. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 31 i 37 stupnjeva.

U ponedjeljak pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 24 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 31 i 37 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close