Zabava

U Mostaru počinje Sveučilišna studentska olimpijada

Studenti će se natjecati u odbojci, basketu 3x3, futsalu, plivanju, šahu u stolnom tenisu, a svima je osiguran smještaj u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru.
Lifestyle / Flash | 26. 09. 2024. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas u Mostaru počinje Sveučilišna studentska olimpijada, a svečano otvaranje će se održati u Športskoj dvorani na Bijelom brijegu u 17 sati. Studenti će se natjecati u odbojci, basketu 3x3, futsalu, plivanju, šahu u stolnom tenisu, a svima je osiguran smještaj u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru.

Partneri projekta su Sveučilište u Mostaru, Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Mostaru, Stolnoteniski klub Mostar i udruga Vedri osmijeh, a pokrovitelji su Središnji ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Federalno ministarstvo kulture i športa.

''I ovaj projekt govori o tome koliko ulažemo napora da studentski standard održimo na visokoj razini. Ovo je još jedan potvrda da je Mostar studentski grad i da studenti imaju značajnu ulogu u svakodnevnici naše lokalne zajednice. Očekujemo odlične utakmice, dobre rezultate i hvala svima koji su prepoznali i podržali ovaj projekt'', poručila je ravnateljica Studentskog centra Anita Glibić koja će zajedno s gradonačelnikom Mostara Marijem Kordićem danas poslijepodne otvoriti Sveučilišnu studentsku olimpijadu.

Kopirati
Drag cursor here to close