Jednostavno i učinkovito

Za učinkovito čišćenje PVC stolarije dovoljna vam je samo jedna namirnica

Donosimo odličan trik uz pomoću kojeg će čišćenje PVC stolarije biti lakše i učinkovitije.
Lifestyle / Flash | 04. 06. 2024. u 14:16 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PVC stolarija je zbog svoje izdržljivosti i lijepog izgleda čest izbor u mnogim domovima. No, iako jako omiljena, nije otporna na žute mrlje, pogotovo one nastale od duhanskog dima.

Budući da ne izgledaju lijepo i da ih se želite što brže riješiti, predlažemo da pokušate s jednom kućnom namirnicom u koju se mnoge domaćice kunu - sok od limuna.

Razrežite limun na pola i istrljajte vaša vrata ili prozore, te pustite da njegov sok učini čuda. Nakon samo 5 minuta, vidjet ćete da sok od limuna skida žute mrlje i masnoću, te da se ona slijeva na dno.

Razlika između čišćenja limunovim sokom i agresivnim kemijskim sredstvima je ta što uz limun nećete udisati nikakva loša isparavanja.

Također, kad nanesete limunski sok, trebate samo sačekati određeno vrijeme da on počne djelovati dok bi s ostalim sredstvima morali zasukati rukave. Nakon što prođe određeno vrijeme, dovoljno je prebrisati sve čistom krpom te uživati u čistoći i svježini vašeg doma.

Ako su mrlje uporne i stare, limunovom soku možete dodati malo soli, koja će ih svojim abrazivnim djelovanjem skinuti. Drugi način je dodavanje mješavine od vode i octa limunovom soku. Možete probati sve načine te odabrati onaj koji vam najbolje odgovara.

Osim što ćete koristiti prirodne sastojke, nećete bacati nepotreban novac na agresivna sredstva za čišćenje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close