Završila s kemoterapijom

VIDEO | Princeza Kate: Posljednjih 9 mjeseci bilo je nevjerojatno teško

Princeza je na službenom Instagram profilu objavila jedan od najosobnijih videa do sada, a u njemu govori kako joj je sada cilj nastaviti liječenje i 'riješiti se raka'.
Lifestyle / Obitelj | 09. 09. 2024. u 17:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", glasila je poruka u videu na Instagramu princeze Kate Middleton i princa Williama.

U društvu obitelji 

Princeza je na službenom Instagram profilu objavila jedan od najosobnijih videa do sada, a u njemu govori kako joj je sada cilj nastaviti liječenje i 'riješiti se raka'.

Video prikazuje princezu, princa Williama, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa kako provode vrijeme zajedno u Norfolku uz poruku koju je izgovorila Kate, javlja SkyNews.

Uz članove kraljevske obitelji, na snimci se nalaze i princezini roditelji, Carole i Michael Middleton, prenose 24 sata

U ožujku je princeza potvrdila da su nakon operacije abdomena pronađene stanice raka i da će morati proći preventivnu kemoterapiju.

"Ovo je vrijeme prije svega podsjetilo Williama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen", dodala je Kate Middleton.

Put ka ozdravljenju

Iako je završila s tretmanima kemoterapije, princeza navodi da je ispred nje još dug put ka ozdravljenju.

"Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan kako dođe", stoji u objavi.

Princeza se veseli povratku na posao, a čeka je i nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima. Poslala je i poruku za sve one koji se bore s rakom.

"Svima onima koji nastavljaju vlastiti put raka, ostajem s vama, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može izaći svjetlo pa neka to svjetlo sjaji", zaključila je princeza.

Kopirati
Drag cursor here to close