Nižu se komentari

Hrvatski vaterpolist zaludio žene: "Idealan muškarac"

"Ovo je doslovno idealan muškarac, izgleda odlično", "Zašto još uvijek ne znamo kako se zove", "Ovo je savršeno muško tijelo", komentirale su žene ispod fotografije.
Lifestyle / Zabava | 10. 08. 2024. u 19:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski vaterpolisti plasirali su se u finale Olimpijskih igara u Parizu, a jedan od njih posebno se istaknuo, i to ponajviše kod ženske publike.

Radi se o Josipu Vrliću, čija je fotografija postala viralna i prikupila gotovo 20 milijuna pregleda i hrpu pohvala žena, piše Zadovoljna.hr

Iznad fotografije s posljednje utakmice, jedan je korisnik društvene mreže X napisao:

"Ovako izgleda elitna atletska izvrsnost" i pokrenuo lavinu pozitivnih reakcija.

"Ovo je doslovno idealan muškarac, izgleda odlično", "Zašto još uvijek ne znamo kako se zove", "Ovo je savršeno muško tijelo", komentirale su žene ispod fotografije, a s njima su se složile i naše čitateljice.

Na spomen vrhunskog sportaša, odmah u glavi stvorimo sliku isklesanog tijela, kao što je tijelo olimpijca Nikole Miljenića ili pak talijanskog plivača Thomasa Ceccona, ali je Josip Vrlić privukao još i više pozitivnih ženskih komenatara jer u njemu leži onaj pravi, muški šarm.

Oni koji prate vaterpolo objasnili su da je težina u vaterpolu itekako prednost.

Naime, Vrlić igra na poziciji centra, na utakmicama se cijelo vrijeme hrva s protivnicima, a u tim situacijama težina je ponekad presudna, a Vrlić je zasluženo jedan od najboljih centara današnjice, piše Gol.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close