Trump je moj heroj

Hulk Hogan u svom stilu: Pokidao majicu i poručio neka Trump-manija ponovno vlada

Hulk Hogan na RNC-u podržao Trumpa u energičnom govoru, nazvao ga herojem i gladijatorom, te teatralno poderao majicu. Oživio je Trump-Maniju među oduševljenom publikom.
Lifestyle / Zabava | 19. 07. 2024. u 08:05 | M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hulk Hogan, kultni zabavljač koji je elektricizirao hrvačke arene 1980-ih i 90-ih, zakoračio je u novu arenu u četvrtak navečer: političku pozornicu na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji.

Hogan je govorio u RNC-u malo prije nego što je Donald Trump trebao prihvatiti stranačku nominaciju i održao je jedan od najenergičnijih govora na konvenciji, nazvavši Trumpa svojim "herojem" i "gladijatorom" prije nego što je poderao košulju. Poput njegovih hrvačkih mečeva u prošlosti, njegov je govor izazvao entuzijastičan odaziv publike na kongresu.

Hoganov govor uslijedio je manje od tjedan dana nakon što je pokušan atentan na Trumpa na skupu u Pennsylvaniji.

''Što se dogodilo prošli tjedan kada su pucali na mog heroja i pokušali ubiti sljedećeg predsjednika Sjedinjenih Država?” Hogan, čije je pravo ime Terry Bollea, rekao je. ''Dosta je bilo. Divljaj brate. Neka Trump-a-manija ponovno vlada''

Hogan je tada strgnuo svoju majicu, ponavljajući svoj poznati hrvački ulazak, otkrivajući ispod nje majicu Trump-Vance. Rekao je da je pokušaj atentata na Trumpa bio trenutak u kojem je odlučio da želi da se čuje njegov glas: ''Pokušao sam se držati podalje od politike, ali nakon svega što se dogodilo našoj zemlji u protekle četiri godine i svega što se dogodilo prošli vikend, Ne mogu više šutjeti'', rekao je.

''Tijekom moje karijere bio sam u ringu s nekima od najvećih, nekima od najgorih tipova na planetu,” nastavio je Hogan. ''Donald Trump je najtvrđi od svih. Sve su bacili na Donalda Trumpa, sve istrage, opozive, sudske slučajeve, a on još uvijek stoji i razbija im guzice.''

Hoganova prisutnost na RNC-u dodala je dozu spektakla i nostalgije događaju koji je već bio prepun teatralnosti. Hogan se pridružio postavi govornika koja je također uključivala Lindu McMahon, matrijarh hrvačkog carstva, i predsjednika UFC-a Dana Whitea.

Trump je odavno obožavatelj profesionalnog hrvanja. Uveden je u Kuću slavnih WWE-a 2013. godine, a u svom je govoru prilikom prihvaćanja rekao: "Smatram da je ovo moja najveća čast od svih."

Sudjelovao je u nekoliko borilačkih sportskih događaja tijekom godina, uključujući "Bitku milijardera" na WWE-ovoj WrestleManiji 2007. kada je Trump pobijedio Vincea McMahona, suosnivača WWE-a.

Trump se pojavio na UFC borbi samo dva dana nakon što je postao osuđeni prijestupnik u svibnju—i dobio veliki pljesak prepune publike.

Kopirati
Drag cursor here to close