Posljednji val ljeta

Posljednji vikend u klubu Daleka Obala – Zatvaranje sezone uz spektakl i nastup Slobe Radanovića!

"Već nam nedostajete, a sezona još nije ni gotova!", poručuju iz Daleke obale, najavljujući dva dana puna uzbuđenja, dobre muzike i nezaboravnih trenutaka.
Lifestyle / Zabava | 13. 09. 2024. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se ljeto polako bliži kraju, klub Daleka Obala priprema nezaboravan oproštaj od sezone. Ovog petka i subote, 15. i 16. rujna, ljubitelji noćnog života imat će priliku da dožive posljednje dvije noći ljeta u jedinstvenoj atmosferi koja je obilježila ovu sezonu.

Foto: Karlo Alilović / Daleka obala  / Koncert Saše Matića u Dalekoj 

"Već nam nedostajete, a sezona još nije ni gotova!", poručuju iz Daleke obale, najavljujući dva dana puna uzbuđenja, dobre muzike i nezaboravnih trenutaka. Poseban šlag na torti ovog spektakularnog vikenda biće nastup popularnog pjevača Slobe Radanovića, koji će u subotu, 16. rujna, podići atmosferu do vrhunca.

Klub je ove godine bio centar najboljih zabava u regionu, okupljajući ljubitelje dobre atmosfere i hitova koji su vladali podijumima cijelo ljeto. Uz Slobu Radanovića i hitove koje svi obožavaju, zatvaranje sezone u Dalekoj obali biće prava poslastica za sve one koji vole dobar provod i žele završiti ljeto sa stilom.

Ulaznice su već u prodaji, a sudeći prema interesovanju, ovo će biti vikend koji će se dugo pamtiti. Ako ste u potrazi za mjestom gdje ćete se oprostiti od ljeta, Daleka obala je destinacija koju ne želite propustiti.

Pridružite se posljednjoj zabavi sezone, jer ljeto se možda bliži kraju, ali zabava tek počinje!

Foto: Karlo Alilović / Daleka obala  / Noćni klub Daleka obala uvijek nudi odličan provod 
Kopirati
Drag cursor here to close