Umorila se

Čuvena youtuberica ''Skyrim baka'' odlazi u mirovinu

Nakon devet godina marljivog stvaranja YouTube sadržaja, 88-godišnja Shirley Curry smatra kako je napokon nastupio čas da se okrene drugim hobijima.
Sci-Tech / Internet | 25. 09. 2024. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Skrym baka

Shirley Curry, simpatična youtuberica poznatija kao ''Skyrim baka'', odlučila se umiroviti u 88. godini života.

Naime, putem nedavnog Vloga naslovljenog ''No more gaming videos'', vremešna gejmerica svojim je brojnim pratiteljima (cca 1.3 milijuna) otkrila kako ju je jednostavno napustila volja za stvaranjem novog sadržaja.

''Čini mi se da većinu vremena provodim sjedeći ovdje za ovim računalom, a u posljednje vrijeme – vjerojatno zadnjih mjesec dana – uđem ovamo, pogledam računalo i pomislim: 'Moram danas snimiti video.' A onda samo odmahnem glavom i kažem 'Ne želim, nemam nikakvu želju' i izađem'', požalila se Curry.

Ipak, dotična je također pojasnila kako se neće u potpunosti oprostiti od YouTubea, tj. da će nastaviti snimati Vlogove kad god dobije poklon ili ''kupi nešto za što misli da je slatko'', javlja Bug.

Od 2015. do danas, Curry je snimila stotine videa u kojima igra TES V: Skyrim te tako postala jedna od najpopularnijih kreatorica sadržaja kada je posrijedi ovaj kultni RPG.

Toliko popularna, štoviše, da ju je zamijetila i sama Bethesda, pa ćemo neponovljivu ''Skyrim baku'' tako imati prilike susresti i u nadolazećem The Elder Scrollsu VI, a u kojem će se pojaviti kao NPC.

Kopirati
Drag cursor here to close