X

Napokon ćemo moći reći da nam se ne sviđa

X želi da se odgovori s više pozitivnih reakcija prikazuju na vidljivijem mjestu, dok se komentari s više negativnih reakcija spuštaju niže…
Sci-Tech / Internet | 16. 07. 2024. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društvena mreža X, nekadašnji Twitter, testira novu funkciju koja će korisnicima platforme omogućiti da ostave reakciju "ne sviđa mi se" na komentare objava.

Nova funkcija će biti označena simbolom slomljenog srca, prenosi portal Tech Crunch pozivajući se na kod iOS aplikacije.

Kako se navodi, platforma X želi da se odgovori s više pozitivnih reakcija prikazuju na vidljivijem mjestu, dok se komentari s više negativnih reakcija spuštaju niže i postaju manje primjetni, prenosi Tanjug.

To bi moglo spriječiti korisnike da namjerno prave sadržaj koji će izazvati negativne reakcije.

Financial Times je nedavno objavio da je platforma X, koja je od listopada 2022. u vlasništvu trenutno najbogatijeg čovjeka svijeta Ilona Muska, u drugom kvartalu 2024. imala 251 milijun korisnika koji su aktivni na dnevnoj razini.

Broj dnevnih korisnika platforme X je porastao za skromnih 1,6 posto u odnosu na isto razdoblje lani, što ukazuje na stagnaciju koja je otvorila put za ekspanziju nove društvene mreže Threads u vlasništvu izvršnog direktora kompanije Meta Marka Zuckerberga.

Zuckerberg je početkom mjeseca objavio da Threads godinu dana nakon pokretanja ima više od 175 milijuna korisnika koji su aktivni na mjesečnoj razini.

Kopirati
Drag cursor here to close