Zar može bolje?

Samsung Galaxy S25 Ultra stiže s velikim poboljšanjima kamere?

Galaxy S25 Ultra zadržat će 200-megapikselni glavni senzor, kao i 50-megapikselni telefoto senzor s 5X optičkim zumom, ali će zato dobiti novi ultraširoki i telefoto 3X senzor.
Sci-Tech / Tehnologija | 31. 05. 2024. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsungova perjanica čiji se izlazak očekuje početkom sljedeće godine, Galaxy S25 Ultra, navodno će dobiti veliko poboljšanje kada je riječ o sustavu kamera.

Prema informacijama koje je dobio Ice Universe, dva od četiri senzora bit će značajno poboljšana u usporedbi s aktualnim modelom.

Naime, S25 Ultra zadržat će 200-megapikselni glavni senzor, kao i 50-megapikselni telefoto senzor s 5X optičkim zumom, javlja Bug.

Uz njih će se smjestiti potpuno novi ultraširoki i telefoto 3X senzori, a oba će imati 50 MP što je skok kojeg će korisnici zasigurno osjetiti pri fotografiranju.

Budući da je do predstavljanja nove Ultre ostalo još više od pola godine, o ostatku specifikacija nema puno informacija.

Pretpostavlja se da će Galaxy S25 Ultra biti pogonjen Qualcommovim nadolazećim flagship SoC-om koji će se vjerojatno zvati Snapdragon 8 Gen 4.

 

Kopirati
Drag cursor here to close