Trener SAD nakon utakmice

Kerr: Vidio sam neke srpske igrače kako plaču, osjetio sam se užasno

"Iskreno, Srbi su me učinili skromnim, istinski skromnim. Čast mi je što sam bio dio ove utakmice. Vidio sam neke srpske igrače kako plaču poslije utakmice. Osjetio sam se užasno jer su učinili sve da prođu", rekao je Kerr nakon utakmice.
Sport / Košarka | 09. 08. 2024. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Olimpijski igrama u Parizu Amerikanci nisu imali niti jednu utakmicu kao što je bila ona protiv Srbije. Utakmicu u kojoj su gubili 17 razlike, u kojoj su do prednosti stigli tek u posljednje dvije minute. Malo je nedostajalo da se Amerikancima ponovi Indianapolis ili recimo Atena. Steve Kerr je nakon utakmice bio poprilično realan.

"Ovo je bila jedna od najboljih utakmica u mom životu.Srbija je odigrala savršenu utakmicu. Ubacili su toliko teških šuteva. Aleksa Avramović pogodio je četiri trice u prvom poluvremenu, to ne očekuješ. Ali to je trenutak, to su Olimpijske igre, igrači su bili briljantni, blistali su pod pritiskom. Sjajna ekipa. Ekipa s klasom. Igraju tako tvrdo, tako zajedno", hvalio je Kerr Srbiju.

"Iskreno, Srbi su me učinili skromnim, istinski skromnim. Čast mi je što sam bio dio ove utakmice. Vidio sam neke srpske igrače kako plaču poslije utakmice. Osjetio sam se užasno jer su učinili sve da prođu. Igrali su divnu košarku.Zabrinut sam bio cijelu utakmicu i cijeli jučerašnji dan. Nikola Jokić je najbolji košarkaš na svijetu, a srpski tim uvijek zna kako da igra. Tvrdi su, pametni. Ovaj tim nije njihov najbolji u šuterskom smislu, ako poredimo s ranijima. Ali su im sinoć trojke bile neophodne i dali su ih. Mislim 15 ako ne griješim. Mislim da su pogodili svaki važan šut", naglasio je Kerr nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close