Poznati kolekcionar

Michael Jordan kupio automobil Pininfarina Battista Targamerica

Bivši igrač Chicago Bullsa kupio je automobil Pininfarina Battista Targamerica, jedinstven u svijetu.
Sport / Košarka | 06. 10. 2024. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kod Michaela Jordana novac nikad nije bio problem. U ovom trenutku se njegova procjenjuje na otprilike tri i pol milijarde dolara. Tako da s vremena na vrijeme Jordan može se priuštiti neki novi automobil. Njegova trenutačna kolekcija vrijedi više od 8,3 milijuna dolara. Između ostalog u kolekciji ima Chevrolet Corvette C4, Cadillac XLR-V, Aston Martin DB7 Volante, Bentley Continental GT, Ferrari 550 Maranello, Ferrari 599 GTB Fiorano, Bugatti Veyron Sang Noir. Ovih dana je kolekciju "Mr Air" proširio za jedno novo ime.

Bivši igrač Chicago Bullsa kupio je automobil Pininfarina Battista Targamerica, jedinstven u svijetu. Ovaj električni hiper automobil ima ukupno 1903 konjske snage, a cijena se procjenjuje na dva do tri milijuna eura. Kada je automobil ljetos predstavljen, poručeno je da ga je kupio "tajanstveni i renomirani kolekcionar".

S obzirom na to da je Jordan i strastveni ljubitelj kubanskih cigara, u novom limenom ljubimcu ima i specijalno dizajnirani aluminijski držač za cigare, na kojemu je, vjerujemo, upravo on inzistirao. Automobil mu je dostavljen početkom listopada, a ubrzanje do 100 kilometara na sat postiže za manje od dvije sekunde, dok mu maksimalna brzina ide sve do 350 kilometara na sat.

Kopirati
Drag cursor here to close