Treneri u sukobu

VIDEO I Zamalo tučnjava Jasikevičiusa i Bartzokasa

Nakon što je utakmica završena, trener Fenera Šarūnas Jasikevičius je krenuo prema kolegi na drugoj strani terena Georgiosu Bartzokasu, prijeteći prstom.
Sport / Košarka | 05. 10. 2024. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilo je burno u Istanbulu, u utakmici prvog kola Eurolige, dvoboju Fenerbahçea i Olympiacosa. Fener je slavio 82:71, utakmicu su obilježila dva incidenta. Sredinom posljednje četvrtine igrač Olympiacosa Shaquille McKissic ušao je u raspravu s domaćim navijačem smještenim uz rub terena. Nakon kraće pauze navijač je odstranjen s tribina, a utakmica nastavljena. Međutim, to nije bilo sve.

Nakon što je utakmica završena, trener Fenera Šarūnas Jasikevičius je krenuo prema kolegi na drugoj strani terena Georgiosu Bartzokasu, prijeteći prstom. Dvojac si je imao dosta toga za reći nakon utakmice te su završili u verbalnom sukobu. Sve je brzo eskaliralo i preraslo u veliku svađu, prije nego što su igrači obje ekipe spriječile puno veći incident.

Za sada nije poznato što je točno razlog sukoba. Inače, Fenerbahçe je napeti susret prelomio u posljednjoj četvrtini koju su dobili 25:15. Olympiakos je imao vodstvo kroz treću četvrtinu, ali su se na kraju raspali i upisali poraz na otvaranju nove sezone Eurolige.

Fener je do trijumfa predvodio Wade Baldwin, novopridošli igrač iz Maccabija, s 19 poena, sedam asistencija i pet skokova. Hayes-Davis dodao je 15 poena. Kod Grka je najefikasniji bio Wright s 15 poena. Pored sukoba igrača s navijačima, dvojice trenera, ono što je utakmicu obilježilo jeste ozljeda Scottieja Wilbekina u prvoj četvrtini.

Kopirati
Drag cursor here to close