Nervozan nakon poraza

VIDEO I Košarkaš Bucksa gađao gledatelje loptom

Beverly je zatražio jednu loptu koja je bila u rukama navijača Indiane iza klupe Bucksa. Kada ju je dobio odlučio je uzvratiti. Svoj bijes iskaliti na gledataljima iza klupe.
Sport / Košarka | 03. 05. 2024. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milwaukee Bucksima je očito eliminacija iz play offa teško pala. Barem pojedinim igračima, iako su znali kako će bez Giannisa Antetokounmpa to biti pa skoro nemoguće. Kada je postalo jasno da Bucksi neće proći dalje nervoza je isplivala na površinu.

Prvo je Tyrese Haliburton malo isprovocirao Damiana Lillarda u trećoj četvrtini. Bio je tu Bobby Portis, stvorila se gužva na centru, situacija se smirila

Video: Pacers - Bucks 

Kada je izgledalo da su se svi igrači Milwaukeeja pomirili s porazom, na scenu je stupio Patrick Beverley po izlasku iz igre dvije i pol minute prije kraja utakmice kod + 20 za Pacerse.

Prije nego što će sjesti Beverly je zatražio jednu loptu koja je bila u rukama navijača Indiane iza klupe Bucksa. Kada ju je dobio odlučio je uzvratiti. Svoj bijes iskaliti na gledataljima iza klupe, pa još jednom kojeg je pogodio u glavu. Igrači Bucksa, trenersko osoblje i zaštitari smirili su situaciju

Video: Pacers - Bucks Patrick Beverley

"Slušaj, radio sam gluposti i kritiziran sam, ali ovaj je pogodio jednu damu loptom. Udario je damu loptom u glavu. Mora biti suspendiran. Bez obzira na to što se dogodilo, je li njega netko udario, damu ne možeš udariti. Mora biti suspendiran", poručio je Charles Barkley.

Kopirati
Drag cursor here to close