Trener Reala

Ancelotti: Modrić je i dalje ključan igrač Reala

Ancelotti je četiri puta osvajao Ligu prvaka kao trener što ga čini najtrofejnijim trenerom, dva puta s Milanom i dva puta s Realom.
Sport / Nogomet | 28. 05. 2024. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tjednu velikog finala Lige prvaka, trener Reala Carlo Ancelotti dao je intervju za internetsku stranicu Uefe, gdje je pričao o svojim uspjesima u natjecanju, kao i o novom izazovu.

''Glavni atribut ove ekipe je kohezija, kao i jak fokus i timski rad. Bez obzira na neke rane poteškoće, bila je ovo odlična sezona i profesionalnost cijele grupe nas je držala skupa'', kaže Ancelotti.

Ancelotti je četiri puta osvajao Ligu prvaka kao trener što ga čini najtrofejnijim trenerom, dva puta s Milanom i dva puta s Realom, a još je kao igrač dva puta osvajao najprestižnije europsko natjecanje s milanskim klubom, prenosi HRT.

''Nije ni čudo što Milan i Real Madrid imaju najviše Ligi prvaka, to su klubovi koji najviše drže do ovog natjecanja i stalo im je zaista do pobjeda i osvajanja velikih trofeja'', rekao je talijanski stručnjak i dodaje o trenerskom poslu:

''Veoma je važno mijenjati se i adaptirati igri, jer da predložim ono što je bilo prije 20 godina, svi me bi me uzimali za budalu, to je tako''.

''Doživio sam najviše emocija igrajući ovo natjecanje, a strast me gura naprijed, tvrdi 64-godišnji Ancelotti.

Spomenuo je Ancelotti i Luku Modrića:

''Kroos i Modrić i dalje su ključni igrači, iako se možda ne moramo toliko oslanjati na njih kao prije. Kod njih je sada bitnija kvaliteta minuta nego kvantiteta, ali oboje su imali odličnu sezonu'', zaključio je trener Madriđana.

Kopirati
Drag cursor here to close