La Liga

VIDEO I Barca treći put zaredom slavila rezultatom 2-1, Olmo odlučio meč!

Barcelona je u 3. kolu španjolske La Lige slavila na gostovanju kod Raya Vallecana u predgrađu Madrida. Bilo je 2:1, a meč je odlučio Dani Olmo pogotkom u debiju za klub.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2024. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dani Olmo, veliko pojačanje Barcelone, nije mogao ni zamisliti bolji početak u svom omiljenom klubu. Bivši igrač Dinama bio je strijelac pobjedničkog pogotka.

Rayo je dobro ušao u meč i već u devetoj minuti došao do prednosti. Unai Lopez gađa bliži kut gola Ter Stegena i zabija za 1:0.

Igrao je domaći tim dosta dobrou prvom poluvremenu. Izgledali su bolje od Barce koja nije ponudila mnogo u prvih 45 minuta igre.

Rayo je na odmor otišao uz vodstvo od 1:0, a na otvaranju drugoga dijela šansu za igru dobiva Dani Olmo. 

Barca je krenula mnogo ofanzivnije i na kraju je okrenula meč u svoju korist.

Prvo Dani Olmo pogađa prečku udarcem s distance u 58. minuti, da bi u 60. minuti Barca je poravnala. Raphinha pravi odličan prodor, uposlio je Pedrija, a ovaj zabija za 1:1.

Nizale su se potom prigode pred golom Raya Vallecana. Robert Lewandowski je već proslavio pogodak u 71. minuti, ali mu je VAR pokvario slavlje zbog prekršaja Koundea u začetku same akcije.

A onda u 82. minuti Barca dolazi do pobjede. Lamine Yamal asistira, a Dani Olmo precizno pogađa za prednost svog tima od 2:1. 

Video: LA LIGA (3. kolo): Rayo Vallecano - Barcelona 1:2

To je bio i konačan rezultat susreta. Rayo nije imao snage napraviti nešto više iako je bilo čak 10 minuta nadoknade, ali ostalo je 2:1 za goste.

Barca je sva tri meča ove sezone dobila rezultatom 2:1 te ima devet bodova na vrhu ljestvice La Lige.

Katalonski velikan će već za vikend imati priliku nastaviti s pobjedama, a čeka ih domaći duel s ekipom Valladolida. 

Nešto ranije u utorak su Mallorca i Sevilla odigrali utakmicu bez pogodaka, a Sevilla je kraj dvoboja dočekala s igračem manje, jer je u 89. minuti zbog nesportskog ponašanja isključen Saul Niguez.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close