Malonogometni spektakl

Basement Club najbolji na Ćorkovom Docu

Malonogometni spektakl okupio je ponajbolje ekipe i igrače regije, među kojima ističemo brazilskog virtuoza s loptom Vitora Limu i brojne futsal reprezentativce BIH i Hrvatske.
Sport / Nogomet | 19. 07. 2024. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finalnim susretom između Basement Cluba i Karlika, završen je malonogometni spektakl na Ćorkovom Docu. Titulu pobjednika odnijela je momčad Basementa koja je u finalu slavila 4:1. Nešto ranije u susretu za treće mjesto, Asphalt team vinarija Pilač je savladala Pitomu draču.

Uz pehare, medalje i bogate novčane nagrade najboljim ekipama turnira, dodijeljene su i pojedinačne nagrade, i to: najefikasnijem igraču Darki Ivankoviću, najboljem golanu Marku Vučiću i najboljem igraču Toniju Jelaviću.

Zahvaljujući vrhunskoj organizaciji na čelu koje stoje trojica prijatelja Ante Čilić, Marko Vlaho i Josip Sesar, Međugorje je protekla dva tjedna bilo sportsko središte Hercegovine. Malonogometni spektakl okupio je ponajbolje ekipe i igrače regije, među kojima ističemo brazilskog virtuoza s loptom Vitora Limu i brojne futsal reprezentativce BIH i Hrvatske.

Uz vrhunske nogometne predstave, organizator se pobrinuo za brojne vrijedne nagrade i iznenađenja kao i program za najmlađe nogometaše kojima će nastup na jednom ovakvom turniru sigurno ostati u trajnom sjećanju.

Kopirati
Drag cursor here to close