La Liga

Bez pobjednika u madridskom derbiju, navijači izazvali prekid

Nogometaši Atletico Madrida i Real Madrid odigrali su 1:1 u susretu 8. kola španjolskog prvenstva.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2024. u 23:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od prve minute u gradskom derbiju goste je kao kapetan prevodio Luka Modrić koji je igrao do 86. minute.

Real je poveo golom Edera Militaa u 64. minuti, nakon akcije koju je započeo Modrić, a asistirao Vinicius.

Utakmica je prekinuta u 69. minutu zbog domaćih navijača. Gađali su vratara Reala Thibauta Courtoisa upaljačem i drugim predmetima.

Sudac je poslao igrače u svlačionicu, prekid je trajao petnaestak minuta, a nakon što je susret nastavaljen, Real je pokušavao doći do povećanja vodstva, no pravih prlika nije bilo.

Čak osam minuta nadoknade pokazao je sudac Mateo Busquets Ferrer, a tada je Real već pokušavao čuvati vodstvo i koncentrirati se na eventualne kontre. Jednu je olako prokockao Endrick koji je netom ušao u igru.

Međutim, domaći su u 95. minuti izveli odličan napad kada su rezervisti Javi Galan (asistent) i Angel Correa (strijelac) uspjeli poravnati na 1-1, što je bio i konačni rezultat. 

U 99. minuti zbog opasnog starta isključen je domaći igrač Marcos Llorente.

Sažetak utakmice POGLEDATI OVDJE

Barcelona je ostala na vrhu ljestvice s tri boda prednosti ispred Reala, iako je u subotu doživila prvi ovosezonski poraz.

Atletico Madrid ostao je na trećem mjestu sa pet bodova zaostatka za Barcelonom, dok Athletic Bilbao, Mallorca, Villarreal i Osasuna imaju bod manje.

U ostalim susretima nedjeljnog programa samo je Betis upisao pobjedu, svladavši Espanyol 1-0, dok su Cetla i Girona također remizirali rezultatom 1-1, baš kao i Athletic Bilbao protiv Seville.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close