Veliki bod na početku

VIDEO I Borac osvojio bod protiv Panathinaikosa

Za Borac sjajan rezultat, za bosanskohercegovački nogomet također. Najviše su podbacili domaći navijači koji nisu ispunili stadion u Banja Luci kako se očekivalo.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2024. u 23:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspjeli su nogometaši Borca ostati neporaženi u prvoj utakmici Konferencijske lige. Protiv najzvučnijeg protivnika, Panathinaikosa, Borac je odigrao 1:1, što je za ekipu trenera Mladena Žižovića svakako veliki poticaj. Panathinaikos je u ranoj fazi utakmice stigao do prednosti.

Ubacio se Mladenović po lijevoj strani, centrirao do iskusnog Bakasetasa koji postiže gol za 0:1, na semaforu je bila 11. minuta. Nakon gola Panathinaikos je kontrolirao utakmicu, iako je Borac pokušavao nešto napraviti u fazi napada. Savić, Kulašin, Despotović iz slobodnog udaraca su prijetili, ali se rezultat nije promijenio.

U finišu prvog dijela igrači Panathinaikosa su tražili jedanaesterac, sudac Masiyev se nije oglasio, VAR je potvrdio njegovu odluku.

Početak drugog dijela pripada definitivno Borcu. već u 49. minuti Despotović pogađa glavom za 1:1 na centaršut Herrere. Veliku priliku ima Herrera dvije minute kasnije, ali njegov šut brani Dragowski. Primljeni gol je malo razbudio
goste. Golman Šiškovski sjajno je intervenirao u 62. minuti nakon što je ispred njega ponovo sam izašao Šporar, da bi rezervista Tete u 72. minuti iz voleja s 30 metara pogodio stativu. Posljednji je priliku imao rezervista Ioannidis, ali je ostalo 1:1.

Video: Borac - Panathinaikos

Za Borac sjajan rezultat, za bosanskohercegovački nogomet također. Najviše su podbacili domaći navijači koji nisu ispunili stadion u Banja Luci kako se očekivalo. Narednu utakmicu Borac igra protiv Apoela u gostima, 24. ovog mjeseca.

Kopirati
Drag cursor here to close