Pred večerašnji susret

Žižović: Idemo probati iznenaditi Panathinaikos

"Ne želimo ovdje stati, već napraviti još jedno iznenađenje, a prije svega oduprijeti se Panathinaikosu i pokazati da se možemo nositi s još jednim grčkim velikanom," poručuje strateg Borca.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2024. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulaskom u jednu od skupina Konferencijske lige, aktualni prvak BiH, Borac je napravio veliki posao gledajući iz perspektive bosanskohercegovačkog nogometa i samog kluba. Sada kreće jedna nova vrsta avanture u jednom novom sustavu. Šest utakmica u kojima se može osvojiti nešto bodova, novca također, možda čak i napraviti još jedan iskorak.

Za početak priče u Banja Luku dolazi Panathinaikos, veliko ime, prije svega veliki Grčki klub. Panathinaikos je daleko od svojih najboljih dana, posljednji put su prvaci bili 2010. godine, ali su recimo prošle uzeli Kup Grčke. Jako puno stranaca je naravno u ekipi, na klupi je Diego Alonso, nekadašnji izbornik Urugvaja. Trener koji se najduže zadržao na klupi Pachuce.

"Tražit ćemo svoju priliku u večerašnjoj utakmici. Utakmica protiv kluba koji je dvadeset puta bio prvak Grčke i isto toliko puta osvojio Kup daje nam pravo na uživanje. Ne želimo ovdje stati, već napraviti još jedno iznenađenje, a prije svega oduprijeti se Panathinaikosu i pokazati da se možemo nositi s još jednim grčkim velikanom. S PAOK-om smo bili ravnopravni u obje utakmice i to želimo iskoristiti u pripremi za ovu utakmicu. U dobrom smo okruženju, ne moramo ništa raditi, ali želimo uživati u ovoj igri." rekao je Mladen Žižović, trener Borca koji je pred novinarima govorio i o momčadi Panathinaikosa.

“Panathinaikos je u dosadašnjem dijelu kvalifikacija pokazao svoju kvalitetu, a mi smo igrama zaslužili igrati s njima. I prošle sezone bili su projektirani kao prvaci, ali nisu uspjeli. Ekipa koja vrijedi više od 100 milijuna eura svakako je favorit u ovoj utakmici, to je vidljivo i jasno. Pozivam navijače da nam pomognu. Klub se voli i kad se gubi i kad se pobjeđuje, i kad je loše i kad je lijepo vrijeme. Ovi momci zaslužuju podršku," zaključio je Žižović.

Kopirati
Drag cursor here to close