U trećem kolu

Chelsea do boda, Newcastle bolji od Tottenhama

Asistent kod gola Chelseaja je bio Palmer koji je upisao već četvrtu asistenciju u sezonu. Kako igra mladi ofenzivac i koliko je kreativan govori i podatak da od njegovog debija (rujan 2023. godine) nitko u ligama petice nema više asistencija - 15.
Sport / Nogomet | 01. 09. 2024. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Toplo - hladno. Tako funkcionira ekipa Chelseaja na početku sezone u Premiershipu. Poraz, pa uvjerljiva pobjeda, pa jedan remi. U trećem kolu protiv Crystal Palacea. Danas su krenuli dobro, jednu sjajnu kontru u gol je pretvorio Jackson nakon 25 minuta igre. Asistent kod gola je bio Palmer koji je upisao već četvrtu asistenciju u sezonu. Kako igra mladi ofenzivac i koliko je kreativan govori i podatak da od njegovog debija (rujan 2023. godine) nitko u ligama petice nema više asistencija - 15. Ipak Chelsea nije izdržao do kraja. Izjednačio je Eze relativno rano u drugom poluvremenu, u 53. minuti.

Nogometaši Newcastle Uniteda u susretu su 3. kola engleskog prvenstva na svom terenu svladali Tottenham Hotspur sa 2:1 (1:0). Domaći su poveli golom Barnesa (37.), Johnson (56.) je poravnao na 1:1 da bi Isak (78.) osigurao važna tri boda Newcastleu.Četvrti Newcastle sada ima sedam bodova, kao i drugi Brighton te treći Arsenal, dva boda više ima vodeći Manchester City, a bod manje peti Liverpool koji kasnije gostuje kod Manchester Uniteda. Tottenham je 10. s četiri boda.

Kopirati
Drag cursor here to close