Odrađen prvi trening u Pisi

Džeko i Radeljić propuštaju susret protiv Italije

U Pisu nisu doputovali Stjepan Radeljić i Edin Džeko, koji zbog ozljeda propuštaju duel protiv aktualnih europskih prvaka.
Sport / Nogomet | 05. 06. 2024. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za reprezentativce BiH nema predaha ovih dana, iako selekcija nije izborila nastup na Europskom prvenstvu. Engleska je arhivirana, slijedi Italija u nedjelju. Iz Newcastlea, selekcija se odmah nakon utakmice preselila u Italiju, u Pisu, gdje će se pripremat za naredni susret.

U Pisu nisu doputovali Stjepan Radeljić i Edin Džeko, koji zbog ozljeda propuštaju duel protiv aktualnih europskih prvaka. Igrači koji su  nastupili protiv Engleske obavili su po dolasku trening regeneracije, dok su ostali trenirali jačim intenzitetom.

Italija je sinoć u Bologni igrala prijateljsku utakmicu protiv Turske koju su uživo promatrali Sergej Barbarez i Emir Spahić. Duel je završio bez pobjednika 0:0.

U susretu protiv Engleske, čak šest nogometaša je debitiralo za reprezentaciju BiH. To su Nikola Katić, Stjepan Radeljić, Armin Gigović, Denis Huseinbašić, Dženis Burnić i Tarik Muharemović. Neki su imali veću, neki manju minutažu.

Kopirati
Drag cursor here to close