Podlegao pritisku

Hrvatsko prvenstvo tek počelo, a prvi sudac već na "hlađenju"

Sudac Zdenko Lovrić loše je odradio posao na utakmici 1. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Slaven Belupa (2:1) pa je poslan na "hlađenje".
Sport / Nogomet | 06. 08. 2024. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudačka komisija HNS-a objavila je kako je Lovrić pogriješio jer nije priznao gol 'farmaceuta' u završnici utakmice, pišu hrvatski mediji.

Nešto ranije u ponedjeljak je Sudačka komisija Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s Bertrandom Layecom objavila analizu situacija iz 1. kola SuperSport HNL-a. Zaključak je kako je sudac Zdenko Lovrić na utakmici Hajduka i Slaven Belupa oštetio goste u 82. minuti kad im je poništio gol.

"Nakon što je sudac dosudio slobodni udarac, gostujući napadač upustio se u borbu za loptu s domaćim braničem na normalan način. Svoje je ruke na braničeva leđa stavio bez snage. Sudačka komisija očekuje da se ne dosudi prekršaj.

S obzirom na to da je sudac zviždaljkom dao znak prije nego što je lopta ušla u vrata, VAR ne može intervenirati kako bi preporučio pregled snimke na terenu za igru (OFR). Očekivana odluka: Pogodak", stoji u analizi suđenja.

Sad je iz popisa sudaca za 2. kolo SuperSport HNL-a je jasno da će ga propustiti Zdenko Lovrić, koji je tako završio na "hlađenju" nakon što je očigledno oštetio Slaven Belupo protiv Hajduka. 

Video: HAJDUK vs SLAVEN BELUPO 2:1 
Kopirati
Drag cursor here to close