Gaze sve pred sobom

Igrači Bayerna u tjedan dana postigli 20 golova!

Sveukupno, Bayern je zabio 20 (!) golova u tri utakmice ovog tjedna zahvaljujući najnovijoj pobjedi 5-0. To im je posljednji put pošlo za nogom u kolovozu 2021. pod vodstvom Juliana Nagelsmanna.
Sport / Nogomet | 22. 09. 2024. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon festivala golova u Kielu (6:1) i Lige prvaka protiv Zagreba (9:2), njemački rekordni prvaci jednostavno nastavljaju pobjeđivati, slaveći sljedeću veliku pobjedu samo nekoliko dana nakon visoke pobjede nad Dinamom u Münchenu.

Bild piše kako su Bavarci nekoliko sati nakon otvaranja Oktoberfesta upisali uvjerljivih 5:0 u Bremenu.

Inače, trener Kompany je unaprijed dao dopuštenje za tradicionalni Oktoberfest posjet zvijezda Bayerna u nedjelju: "Ako igrač želi, može popiti pivo, nemam problema s tim. Glavno da su u ponedjeljak opet u formi!" 

Video: SV Werder Bremen - FC Bayern München 0-5 

Bayern se uoči subotnje utakmice u Bremenu morao suočiti s dodatnim problemom prije samog početka: vratar Neuer, koji se ozlijedio protiv Zagreba, morao je prekinuti zagrijavanje zbog bolova u bedru, a Ulreich ga je u kratkom roku zamijenio na golu.

Posebno je impresionirao Michel Olise koji je ovoga ljeta došao iz Crystal Palacea za 51 milijun eura.

Francuz je u posljednje tri utakmice zabio pet golova (prethodno jedan u Kielu, dva protiv Dinama iz Zagreba i dva Werdru). U Bremenu je Olise sudjelovao u većini udaraca na gol (3 šuta na gol, 6 asistencija).

Sveukupno, Bayern je zabio 20 (!) golova u tri utakmice ovog tjedna zahvaljujući najnovijoj pobjedi 5-0.

To im je posljednji put pošlo za nogom u kolovozu 2021. pod vodstvom Juliana Nagelsmanna (3:2 protiv Kölna, 12:0 kod regionalnog ligaša Bremera, 5:0 protiv Herthe). 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close