Zrinjski je na vrhu tabele

Ivanković: Tri boda smo osvojili, to je ono najvažnije

"Mi smo došli po tri boda, ostvarili smo ono što je bilo cilj. Sve drugo pada u vodu. Što se tiče igre, mislim da se nije imalo mnogo toga vidjet," naglasio je Ivanković
Sport / Nogomet | 29. 09. 2024. u 00:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ritam nije bio lagan u posljednja četiri kola. Zrinjski je morao igrati protiv Borca, Željezničara, Širokog Brijega, Veleža. Uzeo je deset od mogućih 12 bodova uz samo jedan primljeni gol. Onaj protiv Borca. Od tada je ekipa službeno 274 minute bez primljenog gola. Prošli su kroz neugodan ritam. I drže vrh tabele.

"Treća utakmica u sedam dana, po ovakvom terenu je nedostajalo i svježine. Reagirali smo i s igračima s klupe. Kad uzmem svih 90 minuta, mislim da smo zasluženo došli do tri boda. Bili smo bolji za taj jedan gol, bili smo opasniji u nekim situacijama, Velež je prijetio, ali ništa konkretno. Mi smo došli po tri boda, ostvarili smo ono što je bilo cilj. Sve drugo pada u vodu. Što se tiče igre, mislim da se nije imalo mnogo toga vidjet. Teren težak, na nekim mjestima se zadržavala lopta zbog lokvi. Puno grešaka i jedne i druge ekipe. Poklanjamo pobjedu sami sebi i našim navijačima ovu pobjedu. Nisu bili s nama, ali su bili dušom prisutni tu. Imamo sada šest-sedam dana da se oporavimo do iduće utakmice i nakon ova četiri derbija da uhvatimo određenu svježinu. Nisam zadovoljan prvo našom igrom. Naravno da mi možemo bolje. S obzirom na to da je treća utakmica, imamo pet-šest igrača van stroja, da su gotovo isti momci iznijeli sve utakmice i da smo osvojili tri boda ja sam zadovoljan", istakao je Ivanković.

Kopirati
Drag cursor here to close