Emotivna objava

Lovren poslao poruku Kloppu: Neke stvari nikada neću zaboraviti, hvala šefe

Njemački strateg odlazi iz Liverpoola nakon gotovo devet godina, a s svom je mandatu klubu donio osam trofeja, među kojima i 2020. prvi naslov u Premier ligi, odnosno prvi u engleskom prvenstvu od 1990. godine.
Sport / Nogomet | 20. 05. 2024. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je na Anfieldu, u posljednjem susretu u kojem je Jurgen Klopp vodio momčad, svladao Wolverhampton 2:0 pogocima Alexisa Mac Allistera u 34. i Jarella Quansaha u 40. minuti. Omiljeni njemački stručnjak tako se pobjedom oprostio od Anfielda, a njegovu će ulogu preuzeti Nizozemac Arne Slot, koji stiže iz Feyenoorda.

Njemački strateg odlazi iz Liverpoola nakon gotovo devet godina, a s svom je mandatu klubu donio osam trofeja, među kojima i 2020. prvi naslov u Premier ligi, odnosno prvi u engleskom prvenstvu od 1990. godine, te 2019. trofej namijenjen pobjedniku Lige prvaka, piše Nacional.hr

Kloppov odlazak emotivno je primio i Dejan Lovren (34), nekadašnji igrač Liverpoola. Lovren i Klopp su surađivali od 2015. do 2020. godine, kada je Lovren otišao u Zenit. Danas je hrvatski stoper u Lyonu, a Kloppu je posvetio nekoliko posebnih rečenica:

"Pokazao si mi kako ustati kad te svi tuku. Pokazao si mi kako vjerovati u sebe kad nitko drugi ne vjeruje. Pokazao si mi kako biti muškarac u teškim vremenima. Pokazao si mi kako da poštujemo i volimo jedni druge u teškim trenucima. Ti si onaj koji je bio sa mnom u najnižoj točki mog života. Slušao si i rekao si mi neke stvari koje nikada neću zaboraviti. Hvala, šefe."

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Kopirati
Drag cursor here to close