Belgija u problemu

Lukaku i De Bruyne odbili poziv u reprezentaciju

Niti jedan niti drugi nisu rekli kako je ovo zbog reprezentaciji, ali nije isključeno da razmišljaju kao i golman Courtois.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2024. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kevin De Bruyne i Romelu Lukaku su poslali poruku izborniku Tedescu kako se neće odazvati za predstojeće reprezentativne akcije u Ligi nacija, radi se o susretima protiv Francuske i Italije. Neki su iznenađeni, neki nisu, ali čini se kako stvari u reprezentaciji Belgije ne funkcioniraju na najbolji način. Lukakua nije bilo niti na prošlom okupljanju, ali su mnogi to pravdali realizacijom njegovog transfera u Napoli.

De Bruyne je bio tu, ali je nakon poraza od Francuske javno kritizirao svoje suigrače. Belgijski mediji čak su špekulirali kako bi to mogla biti naznaka njegovog povlačenja iz reprezentacije. Niti jedan niti drugi nisu rekli kako je ovo zbog reprezentaciji, ali nije isključeno da razmišljaju kao i golman Courtois.

Courtois je nakon svađe s izbornikom poručio kako se neće vraćati u reprezentaciju sve dok je Tedesco na klupi. Belgija u Kataru nije prošla prvi krug, na Europskom prvenstvu u Njemačkoj jeste, ali je u četiri utakmice uspjela samo savladati Slovačku.

Kopirati
Drag cursor here to close