Bljesak LIVE Podcast

Marić: U Mostaru se zna kako se zapošljavaju vođe navijača Zrinjskog

Sport / Nogomet | 28. 08. 2024. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zadnja događanja nisu dobra, zanimljivo da se događaju pred izbore. SDA nikad nije zagovarala da se bavi tim. Odgovorno tvrdim, što ne mogu reći za HDZ. U Mostaru se zna kako se zapošljavaju vođe navijača Zrinjskog. Čaršija je mala", kazao je predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić u Bljesak LIVE Podcastu komentirajući napade koji se događaju u noćnim satima u Mostaru.

"Ne mogu vjerovati da vi nemate utjecaja na to, kazao je Marić, referirajući razgovor s gradonačelnika Mostara. Ovi incidenti se moraju procesuirati. Moraju se naći, a znaju se, ali mislim da policija slabo obavještava javnost. Moj apel je da ovo mora stati, jer sva ta događanja imaju drugu primjesu ali se odmah se dižu na političku razinu, a sve bez ispitivanja pravog razloga.

"Nije način iskazivanja ljubavi prema klubovima napadima na djecu - s obje strane. Ti momci su željni dokazivanja, a to nije dobro. To je problem, a preventivne mjere osim osobnog odgoja mora imati i policija", kazao je izmedu ostalog Marić.

Podsjetimo, u srijedu, 28. 8. 2024. godine, u 9:30 sati, ministar za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Sevlid Hurtić, u Mostaru će održati sastanak s komesarom Robertom Perićem i ministrom MUP-a HNŽ-a Marijom Marićem.

Povod sastanka su nedavni nemili događaji, odnosno fizički napadi na povratnike i druge građane.

Kopirati
Drag cursor here to close